00355692086656

DURRES-GJIROKASTER-SARANDE

Gjirokaster, Albania (0)
from/per person 30.00


Schedule

First day:
Pritja ne aeroportin "Nene Tereza" dhe transporti dhe akomodimi ne nje hotel me 3* ne Durres. Njohja me  qytetin dhe darka e mikpritjes ne nje restorant me guzhine italiane dhe shqiptare.

Day 2:
Mengjesi ne hotel dhe nisja per ne Gjirokater nje qytet muzeal me ndertime karakteristike dhe vizite ne Shtepine Kadarese (shkrimtarit te madh shqiptar Ismail Kadare). Gjithashtu nje ndalese e shkurter ne shtepine  e Enver Hoxhes – diktatorit qe udhehoqi Shqiperine per 40 vjet. Kalaja dhe Muzeu i luftes jane pjese e ketij turi gjithashtu. Akomodimi do te behet ne hotel me 3* ne Gjirokaster.

Day 3:
Mengjesi ne hotel dhe nisja per ne Sarande. Vizita qytetit dhe mundesi per shopping.  Me pas nje vizite tek "Syri Kalter" nje burim uji shume I radhe per bukurine qe ofron. Butrinti – veper monumentale e mbrojtur nga UNESCO  dhe Kalaja Lekuresit  jane nder momentet e rralla te ketij turi.  Akomodimi ne hotel me 3* ne Sarande dhe darka nen vezullimin e henes mbi detin Jon – perballe ishullit te Korfuzit.

Day 4:
Mengjesi ne hotel dhe kthimi ne Durres ku pasdite fillojm eksplorimin e monumenteve 3000 vjecare te qytetit te Durresit ku nder to spikasin: Amfiteatri I shek. II P.K.,Odeoni I Poezise,Muzeu Aerkologjik,Manastiri Shen-Vlashit,Pusi Toptaneve. Pasdite ofrojme kafe ne nje bar te vecante ku mund te sodisni qytetin e Durresit dhe te shijoni perendimin e diellit.

Day 5:
Mengjesi ne hotel. Transporti per ne aeroport dhe largimi nga Shqiperia.


Description

Prices in a double based room in Euro:

1-8 people: agree for the price and conditions based on the communication
9
20 people 245 Euro

20+ people: 15% off the original price of the tour selected

Suplement,

 • Euro 12, – p/p/night single room
 • Euro 10, – p/p dinner
In the above prices in included:
 • Assistance in arrival and departure and transportation
 • Accommodation in a 3* hotel
 • Transport by bus during the whole tour
 • Transport me autobus sipas programit
 • Guide in English, French, Italian, etc.
 • Breakfast
 • Entry into museums
 • Local Taxes

Not included:

• Air flight ferry ticket
• Lunch & Dinner (unless stated in the tour guide)
• Tips and personal expenses.

The above tours can be booked and fulfilled in May (two weeks), July & August and September (four weeks)


Reviews

Leave a review
0 Reviews
 • Position
 • Tourist guide
 • Price
 • Quality