00355692086656

DURRES-APOLLONI-BERAT-TIRANE

Berat, Albania (0)
from/per person 30.00


Schedule

Dita e parë:
Pritja ne aeroportin "Nene Tereza" dhe transporti dhe akomodimi ne nje hotel me 3* ne Durres.Njohja me  qytetin dhe darka e mikpritjes ne nje restorant me guzhine italiane dhe shqiptare.

Dita e dytë:
Mengjesi ne hotel dhe nisja per ne Apoloni I cili njihet qe nga viti 588 p.e s. dhe shtrihej ne 140 ha. kishte 60.000 banore dhe jetoi rreth 1200 vjet. Objektet kryesore qe do te vizitoni jane: Buleuterioni, Odeoni Akropoli, Manastiri, Kisha e Shen Merise dhe Muzeumi. Pasdite nisja per  ne Berat dhe akomodimi ne nje hotel me 3*.

Dita e tretë:
Vizita qytetit Beratit  I cili njihet si “qyteti i mijerave dritareve”, per tu njohur me historine e ketije qyteti 2400 vjecare, deshmi e qarte e se ciles eshte kalaja e Beratit, brenda mureve te se ciles do te vizitoni nje ser objektesh turistike si Muzeun e Onufrit, Kishan e ShenTradhes, se bashku me 20 kisha me te vogla, Pas dite do te vizitoni lagjet muzeale Magalemi dhe Gorica dhe xhamine e plumbit. Kthimi per ne Durres dhe akomodimi ne hotel.

Dita e katërt:
Mengjesi ne hotel dhe me pas nisja per ne Tirane, kryeqyteti I Shqiperise. Nder vendet e spikatura qe do te vizitojme jane Muzeu Kombetar ku  nje department I vecante I kushtohet Periudhes se Diktatures (1945-1990),Kulla Sahatit,Ura Tabakeve,Kalaja Petreles, Pallati princeshes Sofie. Darka karakteristike tironse do te sherbehet ne nje restorant ku nuk do te mungojne gatimet tradicioanle shqiptare. Kthimi ne hotel ne Durres. 

Dita e pestë:
Mengjesi ne hotel. Transporti per ne aeroport dhe largimi nga Shqiperia.


Description

Çmimi ne dhome dyshe per person ne Euro:

1-8 persona ne baze te kerkesave dhe prenotimeve
9
20 persona 245 Euro

Per 20 persona+  ulje 15% e çmimeve te mesiperme

Suplement,

 • Euro 12, – p/p/night single room
 • Euro 10, – p/p dinner
Ne çmim perfshihet:
 • Asistence dhe Transfer ne mbrritje-kthim
 • Akomodimi ne hotel me 3 yje
 • Gjithe netët e qëndrimit në turet tona, darka është e perfshire.
 • Transport me autobus sipas programit
 • Guide ne anglisht, italisht, frengjisht etj.
 • Mengjesi
 • Hyrjet ne muzeume
 • Taksat

Nuk perfshihet:

• Bileta e avionit
• Dreka
• Bakshishet dhe shpenzime personale.

Turet mund te prenotohen dhe realizohen ne Maj (2 jave), Korrik (4 jave), Gushti (4 jave),  dhe Tetor (2 jave)


Reviews

Leave a review
0 Reviews
 • Position
 • Tourist guide
 • Price
 • Quality