00355692086656
(0)

DURRES – KRUJE – TIRANE

Çmimi ne dhome dyshe per person ne Euro: 1-8 persona ne baze te kerkesave dhe prenotimeve 9–20 persona 245 Euro Per

49.00*Per person

Details

(0)

DURRES-KRUJE-LEZHE-SHKODER

Çmimi ne dhome dyshe per person ne Euro: 1-8 persona ne baze te kerkesave dhe prenotimeve 9–20 persona 245 Euro Per

30.00*Per person

Details

(0)

DURRES-APOLLONI-BERAT-TIRANE

Çmimi ne dhome dyshe per person ne Euro: 1-8 persona ne baze te kerkesave dhe prenotimeve 9–20 persona 245 Euro Per

30.00*Per person

Details

(0)

DURRES-GJIROKASTER-SARANDE

Çmimi ne dhome dyshe per person ne Euro: 1-8 persona ne baze te kerkesave dhe prenotimeve 9–20 persona 245 Euro Per

30.00*Per person

Details